Årets verksamhetsutvecklare Marlene Kjell – får priset av Trollhättans Stad för sin undervisning utifrån Singaporemodellen.

Stort grattis till Marlene Kjell – årets verksamhetsutvecklare !
Marlene är en riktigt eldsjäl och inspiratör som gör ett fantastiskt jobb med att utveckla matematikundervisningen utifrån Singaporemodellen. Hon arbetar sedan flera år med Singma matematik och har med stort engagemang deltagit på alla våra utbildningar och på vår studieresa till Singapore i april i år. Hennes iver att lära mer, dela sina erfarenheter och utveckla elevers mattekunskaper är en stor källa till inspiration. Marlene – du är verkligen värd denna utmärkelse!

Så här lyder juryns motivering
”Genom praktik och tillämpning av Singaporemodellen har Marlene utvecklat matematikundervisningen med hjälp av problemlösning, praktiska moment och visualiserad matematik. Marlene tillämpar och utvecklar därigenom undervisningsmetoder genom vilka eleverna ges ytterligare möjligheter att förbättra sina matematikkunskaper. Hon har också inspirerat och motiverat sina kollegor till att utveckla sin egen matematikundervisning.”

Här kan du läsa mer