Säkra din plats – kurs i Singaporemodellen med världsledande expert

Vi är glada att kunna erbjuda ett nytt tillfälle till fortbildning inom Singapore Math med Dr Yeap Ban Har i Stockholm. Fjolårets kurs blev snabbt fullbokad och responsen från deltagarna var enormt positiv. Nu finns möjlighet till två olika fördjupningskurser à två dagar den 17 & 18 samt 19 & 20 september i Stockholm.

För er som inte har gått Dr Yeap’s utbildningar tidigare rekommenderar vi “Teaching to Mastery – step 1: Core concepts of Singapore Math” den 17 och 18 september.
Och för er som var med på hans kursdagar i Stockholm fjol rekommenderar vi “Teaching to Mastery – step 2: Problem solving and differentiation” den 19 och 20 september.

Singaporemodellen hyllas för att ligga bakom att skoleleverna i Singapore toppresterar i matematik. Nu har du en unik möjlighet att fördjupa dig i modellen och att lära av en av världens främsta experter. Dr Yeap Ban Har är en mycket uppskattad föreläsare som fortbildar lärare i Singaporemodellen runt om i världen.

Datum & tid:

Step 1: 17 & 18 september, Teaching to Mastery – Core concepts of Singapore Math

Step 2: 19 & 20 september, Teaching to Mastery – Problem solving and differentiation

kl. 9.00 – 16.30 samtliga dagar

Plats: Elite Hotel Marina Towers, Stockholm

Pris om du bokar före 31 augusti: 4 895 kr ex moms, därefter 5 195 kr ex moms.  Priset gäller per deltagare för två kursdagar.

Special paketerbjudande 1 + 2 dagar: 6 200 kr ex moms. Gäller vid bokning av 3 kursdagar; modul 1 den 7 september + fördjupning med Dr Yeap den 17 & 18 september. Erbjudandet gäller till den 31 augusti 2018.

Lär mer om kurserna och anmäl dig här.

Läs artikel i SvD om Yeap Ban Har här.

Vill du lära dig mer om Singaporemodellen, men kan inte vara med denna gång? Läs mer här