Ny kursmodul i Singapore Math och många kurstillfällen våren 2018!

Vi märker ett stort intresse för våra kurser i Singapore Math och har många nya kurstillfällen i Stockholm, Göteborg och Malmö. En nyhet i år är att vi har utvecklat en ny fördjupningskurs, modul 3,  för alla som gått våra utbildningar tidigare och redan använder Singaporemodellen.

Det finns alltså totalt tre kursmoduler: grund (modul 1), fortsättning (modul 2) och fördjupning (modul 3). Har du inte gått utbildning tidigare så startar du med modul 1 och 2. Dessa dagar ger dig en gedigen grund i Singapore Math och hur du använder modellen för att utveckla din matematikundervisning. Modul 3 är för dig som redan undervisar utifrån Singaporemodellen och har gått våra utbildningar tidigare. Det är en påbyggnadskurs där vi fördjupar oss inom nya områden, delar erfarenheter och tränar praktiskt.

Läs mer om kursinnehåll, datum och anmälan här 

Gör som hundratals andra lärare runt om i Sverige och lär dig mer om hur du kan omsätta forskning kring inlärning och matematikdidaktik i praktiken. Att satsa på fortbildning i Singapore Math lönar sig. Det visar internationella studier och erfarenheter från de skolor som infört Singaporemodellen i sin undervisning.