Sommarkampanj på alla våra kurser!

Passa på att boka utbildning i Singaporemodellen till hösten. Just nu har vi 15% rabatt på alla våra kurser om du bokar senast 30 juni.

Vi håller flera olika kurser på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö under höstterminen. Vill du hellre utbilda dig digitalt kan vi varmt rekommendera vår onlinekurs som du kan gå stegvis när det passar dig. Du får förlängd tillgång till onlinekursen över hela sommarlovet.

Våra kurser ger dig en en djupare förståelse för vad Singaporemodellen är, vilken forskning som ligger bakom och hur undervisningen går till. Du kommer bland annat lära dig mer om lektionens olika delar, om blockmodellen, om lärarens förhållningssätt och frågeteknik, och inte minst – om varför vi undervisar på ett visst sätt. Via länkarna nedan kan du läsa mer om innehållet i de olika modulerna. Boka nu för att säkra din plats! Kampanjen gäller till 30 juni och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer och boka här

Feedback från tidigare deltagare:

– Så inspirerande och givande! Gav många konkreta tips som jag kommer prova redan imorgon.
– Mycket bra upplägg och proffsiga föreläsare. Ger verktyg för att bygga grunderna i matematik på ett tydligt och roligt sätt.
– Hur enkel problemlösning kan vara. Roligt, inspirerande, vassare verktyg! Kursen ger självförtroende, bekräftelse och lust att arbeta.
– Så bra att gå kursen trots att jag arbetat några år. Kunde ta emot informationen utifrån det jag gör. Massor av nya tankar och omtänk.

Jag tycker att onlinekursen var toppen. Tydlig och väldigt bra upplagd med många filmer, reflektionsfrågor och quiz. Blev hög kvalitet på kursen även fast jag satt hemma framför datorn och inte fick diskussionerna på plats.