Välkommen till fortbildning med Dr Yeap i Malmö

Den 9 september håller Dr Yeap en heldagskurs i Malmö. Det är en unik möjlighet att utveckla din matematikundervisning och lära direkt av en av världens främsta experter inom Singapore Math. Dr Yeap har utbildat lärare i Sverige varje år sedan 2016 och hans kurser får toppbetyg av deltagarna.

Kursen riktar sig till matematiklärare, specialpedagoger och skolledare i åk 1-9 som känner till grunderna i Singaporemodellen. Innehållet i Dr Yeaps kurs är nytt jämfört med hans tidigare kurser, så du som har varit med förut är alltså varmt välkommen tillbaka!

Dr Yeap har lång erfarenhet av matematikundervisning, forskning och utbildning av lärare i Singapore och internationellt. Han har en fantastisk förmåga att engagera och inspirera. Innehållet i utbildningen är hämtat ifrån Singapores masterprogram för blivande matematiklärare och hans utbildningar gör succé världen över. Missa inte detta tillfälle till fördjupning och möjlighet att själv delta i lektioner som han modellerar på ett mycket inspirerande sätt!