Fullt hus när Dr Yeap fortbildade lärare i Malmö!

Den 9 september höll Dr Yeap Ban Har en heldagskurs för lärare och skolledare i Malmö. Dr Yeap är en av Singapores främsta experter inom matematikdidaktik, det som internationellt brukar kallas Singapore Math.

Dr Yeap har lång erfarenhet av matematikundervisning, forskning och utbildning av lärare i Singapore och internationellt. Han har en fantastisk förmåga att engagera och inspirera. Innehållet i hans fortbildning är hämtat ifrån Singapores masterprogram för blivande matematiklärare och hans utbildningar gör succé världen över. I sverige har han återkommande utbildat lärare i Sverige sedan 2016 och hans kurser får toppbetyg av deltagarna. Denna gång var inget undantag. Lärarna var väldigt nöjda med dagen. Här är några kommentarer från de som var med:

– Otroligt givande och lärorik dag. Hands on blandat med teorier som ger mig en bra grund för att utveckla undervisningen.

– Inspirerande. Unikt och med god pedagogik och humor. Jag får med mig något varje gång.

– Massor av energi, inspiration, high quality teaching, där massor går att göra redan på måndag.

– Inspirerande och glädjande, ger motivation! Påminns om hur viktiga frågorna och det laborativa materialet är för samtliga.

– En fantastisk upplevelse med många aha-upplevelser. Kvalitet från början till slut!

– Mycket inspirerande. Man vill sätta sig och planera lektioner och gå och undervisa direkt!