Säkra din plats – kurs i Singaporemodellen med världsledande expert, 21-22/9

Den 21 och 22 september kommer en av världens främsta experter på Singaporemodellen, Dr Yeap Ban Har från Singapore, på ett unikt besök till oss och håller en inspirerande och utvecklande fortbildningskurs på två dagar om Singaporemodellen. Om du säkrar din plats senast 20 juni får du dessutom vårt boka-tidigt-pris. Singaporemodellen hyllas för att ligga bakom att skoleleverna i Singapore toppresterar i matematik. Nu har du en unik möjlighet att fördjupa dig i modellen och att lära av en av världens främsta experter. Dr Yeap Ban Har är en mycket uppskattad föreläsare som fortbildar lärare i Singaporemodellen runt om i världen.

Datum: 21 och 22 september 2017.

Tid: 9.00 – 16.30 båda dagarna.

Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19, 114 51 Stockholm.

Boka-tidigt-pris: 4 690 exkl. moms, gäller till 20 juni 2017, därefter 5 190 kr exkl. moms.

För anmälan kontakta oss på info@admeraeducation.se

Lär mer om kursen här. (Länk till pdf)

Läs artikel i SvD om Yeap Ban Har här.

Vill du lära dig mer om Singaporemodellen, men kan inte vara med denna gång? Läs mer här

UR INNEHÅLLET

 • Singapore Math – bakgrund, forskning och resultat
 • Teaching to Mastery – lärarens roll, modellering och praktiska övningar
 • Undervisningens uppbyggnad inom:
  – Addition & subtraktion
  – Multiplikation & division
  – Bråk & decimaltal
  – Geometri
 • Problemlösning – Bar modeling

SYFTE OCH UPPLÄGG

Efter fortbildningen har du fördjupat dina kunskaper i Singapore Math, lärarens förhållningssätt och hur undervisningen bedrivs inom de centrala matematiska områdena. Du har dessutom fått praktisk erfarenhet av lektionsstrukturen och problemlösning med bar modeling.
Fortbildningen vänder sig till lärare och specialpedagoger samt skolledare och matematikutvecklare inom grundskolan. Det är en fördel om du sedan tidigare har grundkunskaper kring Singapore Math, men det är inget krav. Kursdagarna varvar föreläsningar, praktiska övningar och kollegialt lärande.

UTBILDARE

Dr Yeap Ban Har är en av världens ledande experter på Singapore Math och Teaching to Mastery. Han är en mycket uppskattad föreläsare och fortbildar lärare runt om i världen.

Dr Yeap är doktor i matematikdidaktik och har arbetat i mer än tio år på National Institute of Education i Singapore där han utbildat lärare och deltagit i ett antal forskningsprogram gällande matematikutbildning. Han har också deltagit i utvecklingen av Singapores senaste kursplan i matematik.

Dr Yeap är aktiv som expertrådgivare till flera skolor i Singapore och till internationella utbildningsinstitut. Han är författare till läromedelserier både i Singapore och Storbritannien, och är nu även aktuell med läromedlet Singma matematik här i Sverige.

PRAKTISK INFORMATION

Datum: Stockholm, Näringslivets hus 21 till 22 september 2017

Tid: kl 9.00 – 16.30 båda dagarna.

Boka-tidigt-pris: 4 690 kr ex moms, gäller bokningar som görs senast 2017-06-20. Ordinarie pris 5 190 kr. Pris per deltagare exkl. moms. Lunch och kaffe ingår. Kursdokumentation och kursintyg erhålles.

Anmäl dig genom att kontakta oss, så återkommer vi med mer detaljer kring din kursanmälan.

Vill du lära dig mer om Singaporemodellen, men kan inte vara med denna gång? Läs mer här